кадър БНТДнес една новина обикаля медиите. Според нея проф. Андрей Чорбанов

...
кадър БНТДнес една новина обикаля медиите. Според нея проф. Андрей Чорбанов
Коментари Харесай

ФрогНюз: Лъжа е, че Андрей Чорбанов е с ковид. Настинал е на ски

кадър Българска национална телевизия

Днес една вест обикаля медиите. Според нея проф. Андрей Чорбанов е признат с коронавирус в тежко положение в болница.

Според информацията той се утежнява след близо седмица с температура, двоен банкет на антибиотик и доказана със скенер коронавирус зараза.

Информацията идва от пост на Петър Велков, който постоянно се появява в медиите със свои сметки и данни за ковид.

Ето какво написаха доскоро от ФрогНюз.

Проф. Андрей Чорбанов, академик от Българската академия на науките, няма COVID-19. Това демонстрират проучванията, които са му били направени в болница. Оказва се, че настинал съществено, откакто е бил на ски. Получил е затруднения - бактериална пневмония, която няма нищо общо с картината на пандемията.

“Той се усеща добре ”, споделиха негови близки за ФрогНюз. Даже се допуска, че тези дни ще бъде изписан, с цел да продължи лекуването си в домашни условия. 

ФрогНюз напомня, че по-рано през днешния ден математикът Петър Велков популяризира здравна информация за положението на проф. Чорбанов, което на процедура съставлява персонални данни. Именно той заяви, че ученият от Българска академия на науките е инфектиран с ковид, а новината бързо бе подхваната от разнообразни медии, най-много такива близки до ръководещите. 

Знае се, че проф. Чорбанов е кандидат-депутат от партията на Слави Трифонов “Има подобен народ ”. Това даде мотив на доближени до ръководещите лица да нападат проф. Чорбанов поради неговите позиции във връзка с пандемията и лекуването на ковид.

По мотив информацията на математика Петър Велков доктор Цветеслава Гълъбова написа следният коментар: 

 

До

петър велков - наричащ себе си специалист.

Г-н петре, разрешавам си на малко име и на ти, тъй като като те виждам си на възраст да ми бъдеш наследник. Слава Богу, че не си. Защото щеше да ме е позор от твоята мерзка, долна и пошла постъпка. Кой ти даде право, момче, ти да оповестяваш персонални данни за здравното положение на един човек - който и да е той. Кой ти даде право да се гавриш и да предизвикваш оргазмени стенания на стената ти от злоради и злобни хора.

 

Много ми се ще, когато проф. Чорбанов оздравее, да ти заведе едно дело в Комисията за отбрана на персоналните данни и да сезира съответните етични комисии - най-малкото на Бъларския лекарски съюз, с цел да се обясни пък и кой подкупен медицински експерт те е напоил с подробна информация.

Петре, не си ми почитаем, презрян си, но доста презрян. Не те знам какъв специалист си, само че помни, че евтината популярност, която получи, ще се обърне против теб. И преди да кръжиш като лешояд си намерения какво би ти било да си на мястото на проф. Чорбанов или неговите близки, които четат жлъчните и преливащи от завист и нелепост мнения на стената ти. Ако е правилно, че учиш деца - Бог да им е на помощ. Преди да си преподавател, специалист или незнамсикакво тъкмо, каквото твърдиш, че си, бъди ЧОВЕК! И това не е въпрос на дипломи, петре, а на душа и сърце.

 

Ти сподели, че това ти е непознато. Проблем е, че несъмнено в този момент обираш аплодисменти и поздравления от хора с твоето равнище на прочувствен разсъдък, т.е. НУЛА. Само те напомням, а може и да не знаеш, че има един Бог, пред който се изправяме и той ни съди. И присъдата за лешоядите, които държат в грабливите си нокти ненавижданите от тях инакомислещи, получават строго наказване. За мой смут, оказа се, че и националните малките екрани са отразили тази " вест ". Е, няма да наскърбявам никого, те получиха преди време едно определение, което с това свое деяние заслужиха. За тях толкова.

А към всички, с които поддържам връзка тук /приятелите ми от действителността си ме познават/ - коронавирус ще мине и ще замине, ще дойдат други тествания. И по-късно ще би трябвало да можем да се гледаме, да спорим, да се обичаме. Предлагам да се ограмотим що е това прочувствен разсъдък и да стартираме да го развиваме или усъвършенстваме. И тогава такива срамни, мерзки и долни постове като на петър велков, няма да бъдат посрещани с див екстаз. Няма страданието на инакомислещите да се посреща с оргазмени стенания и ръкопляскания. ОчеИЗвадната дивотия на моята стена ще бъде пресичана незабавно!
Хубава вечер и в никакъв случай, но в никакъв случай не забравяйте, че всеки може да се разболее от нещо, в това число и от психологично заболяване. И има риск да получи отношение, каквото дава.
 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР